Κυριακή 27 Οκτωβρίου 2013

Ο Σίμος, ο Τζιτζικώστας και οι μπλόγκερς του χιλιάρικου

Ωραίος ο Σίμος, ο "διορίζω για να βρω γκόμενα". Ο ξεφτιλισμένος αυτός άνδρας, άνθρωπος και πολιτικός, το ρετάλι, το ξαδελφάκι των Πασόκων βγήκε να ασκήσει κριτική στον Τζιτζικώστα, στον οποίο ξέφυγε και μια δεξιά κουβέντα ρε παιδί μου! Όχι, όμως πρέπει να προσέχει να μην του ξεφεύγει! Γκάφα είναι να παρομοιάζεις το κλεπτομανές κόμμα του ΠΑΣΟΚ με την Χ.Α. ενώ να σε πιάνουν να διορίζεις την γκόμενά σου, να σε δείχνουν
μαζί της με φωτογραφίες που αποδεικνύουν ότι έχει τα μισά σου χρόνια και να αναγκάζεσαι αμέσως να την ξεδιορίσεις είναι προφανώς για αυτό το ξεφτιλισμένο ανθρωπάκι σοφή διαχείριση.
Αλλά αρκετά ασχοληθήκαμε με τον ξεφτίλα. Ας δούμε κάτι ακόμη σημαντικότερο που ανέδειξε η σημερινή καταδίκη του Τζιτζικώστα από τον κυβερνητικό εκπρόσωπο: το αδιέξοδο της στήριξης της υποτελούς πολιτικής του Σαμαρά από κάποιους "δεξιούς" μπλόγκερς του χιλιάρικου. Αμετανόητοι Παοκτζήδες και υποστηρικτές του Τζιτζικώστα βρέθηκαν σήμερα σε αμηχανία και ουσιαστικά διαφοροποιήθηκαν από την επίσημη γραμμή της ΝΔ για πρώτη φορά μετά τις εκλογές του 2012. Διαφοροποιήθηκαν όταν πια η αυτοκαταστροφική λογική της ΝΔ άγγιξε τους ίδιους. Μέχρι τώρα ό,τι έκανε η ΝΔ το έβρισκαν καλό και σωτήριο. Σήμερα όμως ήταν λάθος η καταδίκη Τζιτζικώστα. Και παρότι είναι προφανές ότι το πιστεύουν, δεν λένε το αυτονόητο, επειδή θα κοπεί το χαρτζηλίκι: ότι δηλαδή η μόνη αξιοπρεπής πλέον λύση για τον Τζιτζικώστα είναι να αποχωρήσει από την ΝΔ και να δηλώσει ανεξάρτητος. Αλλά τόσο αυτοί, όσο και -από ό,τι τουλάχιστον φαίνεται μέχρι τώρα- ο Τζιτζικώστας είναι οσφυοκάμπτες και το μόνο που θέλουν είναι να βρίσκονται μέσα στην εξουσία. Θα προσκυνήσουν, θα εξευτελιστούν, θα κάνουν ο,τιδήποτε για ένα κοκκαλάκι. Το ίδιο ξεφτίλες με τον Σίμο.

Δεν υπάρχουν σχόλια :