Παρασκευή 16 Ιανουαρίου 2009

Η εβραϊκή θηριωδία δεν τελειώνει!

Τις τελευταίες μέρες κατά έναν περίεργο τρόπο χάθηκε από τα ελληνικά ΜΜΕ η Γάζα. Σε τέτοιο βαθμό που να νομίζει κανείς πως οι σφαγές αμάχων τελείωσαν! Όμως δεν συμβαίνει αυτό, αλλά τα ελληνικά ΜΜΕ το κάνουν γαργάρα, καθώς μάλλον υπάρχουν έξωθεν παρεμβάσεις.



Αλλά και τι να πούμε για τον ΟΗΕ; Ποιος πλέον ο λόγος ύπαρξής του; Δεν αντιδρά σε αυτή την κατάφορη παραβίαση της διεθνούς νομιμότητας θυμίζοντας έτσι το προκάτοχό του σχήμα, την Κοινωνία των Εθνών. Πραγματικά στις παραμονές του Β΄Παγκοσμίου Πολέμου η Κοινωνία των Εθνών δεν κατόρθωσε να σταματήσει την παραβίαση της διεθνούς νομιμότητας από τα φασιστικά κυρίως κράτη. Η κατάσταση αυτή διογκώθηκε και οδήγησε στον πόλεμο. Το ίδιο φαίνεται πως θα συμβεί και τώρα. Χρειάζεται απλώς να βρεθεί ο συνασπισμός κρατών που θα συνεχίσει τις παραβιάσεις που ξεκίνησε το Ισραήλ.

Αυτά τα γράφουμε καθώς θεωρούμε πως για τους διπλωμάτες που δραστηριοποιούνται στον ΟΗΕ δεν τίθεται θέμα πραγματικού ενδιαφέροντος για τα θύματα ανάμεσα στον άμαχο πληθυσμό. Μόνο διακηρύξεις για τα ανθρώπινα δικαιώματα, αλλά καμία ενέργεια. Σε λίγο όμως δεν θα προλαβαίνουν καθώς το εβραϊκό παράδειγμα είναι σίγουρο πως θα βρει μιμητές.

2 σχόλια :

Ανώνυμος είπε...

Να τον κλείσουν τον ΟΗΕ και να πάνε σπίτια τους

Ανώνυμος είπε...

einai san na rixni o alos molotof kai o O.H.E. tou kouna to daxtilo!!!




http://stokafenion.blogspot.com/