Πέμπτη 29 Αυγούστου 2013

Τα γιουσουφάκια των Αμερικανών

Βενιζέλος-Αβραμόπουλος υπέρ της αμερικανικής επέμβασης στην Συρία. Υποστηρίζουν, λένε, τους λαούς που μάχονται για την δημοκρατία. Ποιούς λαούς και για ποιά δημοκρατία; Σίγουρα δεν εννοούν την πραγματική άμεση δημοκρατία της αρχαίας Αθήνας. Αλλά μήπως και την αντιπροσωπευτική "δημοκρατία" των μιζοκομμάτων τους θα εγκαθιδρύσουν οι ισλαμοφασίστες μαχητές; Αυτά τα μίσθαρνα ζώα που μακελεύουν επί χρήμασι οπουδήποτε γης; Είναι δυνατόν να μην βλέπουν
πώς ό,τι και να γίνει θα είναι χειρότερο από τον Άσαντ; Το βλέπουν τα γιουσουφάκια, αλλά είναι ακριβώς αυτό: γιουσουφάκια. Και τα γιουσουφάκια δεν πάνε ποτέ κόντρα στην θέληση του πασά.
Το εξωφρενικό είναι ότι αυτά τα γιουσουφάκια εκπροσωπούν και κυβερνούν σήμερα την Ελλάδα. Και ενώ κατ' όνομα εκπροσωπούν την Ελλάδα στην ουσία στρέφονται ανοικτά κατά του Ελληνισμού. Όπως το ξαναγράψαμε, η Ελλάδα έχει συμφέροντα στην Συρία και την ευρύτερη περιοχή. Οι χώρες αυτές ήταν ελληνικές για αιώνες και ακόμα και σήμερα διαθέτουν ελληνικούς πληθυσμούς. Πολύ όμως περισσότερο διαθέτουν ορθοδόξους. Και αυτός είναι στην πραγματικότητα ο λόγος της ισλαμοφασιστικής (σιωνιστικής) επίθεσης. Η εξαφάνιση των ορθοδόξων. Γιατί ο τελευταίος αντίπαλος του σιωνισμού είναι η ορθοδοξία. Σήμερα δηλαδή μας κυβερνούν υπάλληλοι των σιωνιστών (κάποιοι ίσως να είναι και σιωνιστές ιδεολογικά), οι οποίοι στρέφονται ανοικτά εναντίον μας!!! Η αντίσταση λοιπόν απέναντί τους καθίσταται πλέον αναγκαστική και πράξη αυτοάμυνας. Για να δούμε λοιπόν ο Άσαντ καταπατά τα δικαιώματα των ισλαμοφασιστών στην Συρία. Οι Σαμαροβενιζέλοι τι κάνουν στην Ελλάδα; Μαζί με τον Τσίπρα, τον Καμμένο την Χρυσή Αυγή και το απόκομμα της ΔΗΜΑΡ εργάζονται για τον αφανισμό του Ελληνισμού με αντάλλαγμα την προσωπική τους επιβολή ως εξουσιαστικής ελίτ και την καλοπέρασή τους. Οικονομική εξόντωση εντός Ελλάδος και πολεμικές επιχειρήσεις στον Ελληνισμό και την Ορθοδοξία εκτός Ελλάδος.
Και θα βγουν τώρα οι "πατριώτες" της ΝΔ και θα μας πουν ότι αυτό γίνεται για το συμφέρον της Ελλάδος και ότι δεν μπορούμε να κάνουμε και αλλιώς γιατί είναι και η τρόικα και να κάτσουμε φρόνημα, να προσκυνήσουμε για να σώσουμε το σαρκίο μας εκπορνεύοντάς το. Φωτιά και τσεκούρι στους προσκυνημένους και τα μίσθαρνα παπαγαλάκια τους...
 

1 σχόλιο :

TZINIS είπε...

2G$ 1 Οι πολιτικοί αποδεδειγμένα είναι κατά 90% Μ-βλάκες. Επομένως δεν φταίνε αυτοί που μας έφεραν σε αυτό τα χάλια αλλά, το τμήμα ΕΚΕΙΝΟ του λαού που τους ΨΗΦΙΣΕ.
=Για όλα φταίει το ΔΗΜΟΣΙΟ ΧΡΕΟΣ και οι μ-βλάκες που το δημιούργησαν. Πότε θα τους λιντσάρετε τους μαλάκες που μας έφεραν σε αυτή την πτώχευση: Έλληνες διεθνή Μ-βλάκες, ψεύτες κλέφτες λένε οι ξένοι. Ξαναψηφίστε τους μ-βλάκες.
ΤΑ ΑΝΘΡΩΠΑΚΙΑ ΜΑΣ ΚΥΒΕΡΝΟΥΣΑΝ -ΚΥΒΕΡΝΟΥΝ!!!
ΞΑΝΑΨΗΦΙΣΤΕ ΜΑΛΑΚΕΣ! τους ΜΑΛΑΚΕΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥΣ!
=Ψηφίζεις ξεφτιλίσθηκα καταναγκαστικά, ψηφίζεις τους ψεύτες που θα σε δουλεύουν για 4 χρόνια, και πτου κ' απ' την αρχή. Ψηφίστε μαυρίστε τελειώσατε, και την μούντζα σας δώσετε.
=Τι σας (μας) έκαναν οι μαλάκες πολιτικοί, ανεπαρκείς "προσωπικότητες", μπάσταρδοειδή κοινά ανθρωπάκια.
2/12/2012 Η σειρά των Α ηγετών: *(ΑΑΑΑ……) Ήμαστε περιτριγυρισμένοι από: ʼσχετους άχρηστους ανίκανους ανέντιμους ανεύθυνους ανάξιους άδικους αφιλότιμους άνανδρους ασύδοτους αδίστακτους άξυστους αναξιόπιστους ανυπόληπτους απαθείς ανίδεους αδαής αμαθής ανεπαρκείς άτεχνους άπειρος άβγαλτος ανήξερος αποτυχημένους ακαμάτες απεχθείς απάτριδες ανεπρόκοπους και αρκετοί ανθέλληνες και προδότες. Τώρα προσθέσατε και ΔΟΛΟΦΟΝΟΙ..... Με την αυτοκτονία μπροστά στη βουλή, και τις άλλες "3000 -6000" μέχρι στιγμής, και είμαστε και εμείς συνυπεύθυνοι που τους ψηφίζαμε….
=Τους Έλληνες προδότες να τους Να τους κάνουν απόσυρση τους ίδιους λόγο ανικανότητας, και να τους αφαιρέσουν την άδεια κυκλοφορίας ανθρώπου, ή αφαίρεση βαθμός ανθρωπισμού (Ανθρωπινότητας) επί τις %, να τους αφαιρείται η ταυτότητα, και να κατατάσσονται στα δειγματολόγια ζώων της γεωργικής σχολής.
=Οι ξύπνοι δεν διαλέγουν μεταξύ ικανών, αλλά κατ' ανάγκη μεταξύ ΑΝΙΚΑΝΩΝ, ή
τους καταψηφίζουν (ψηφίζουν κόμμα που δεν πρόκειται να γίνει πρώτο)
=Καταψηφίστε μην πτοήστε. Καταψηφίζω ίσον διπλό κακό, ένα που δεν τον ψηφίζεις, και ένα που ψηφίζεις τον αντίπαλο τους, όχι άκυρο λευκό.
=Ποτέ μην ψηφίζεται κόμμα σε κώμα, κόμμα μεταχειρισμένο που είδατε την ΑΝΙΚΑΝΟΤΗΤΑ ΤΟΥ και τις προδοσίες του. Ή κατά δική μου αξιολόγηση, ΛΕΒΕΝΤΗ ΚΑΡΑΤΖΑΦΕΡΗ ΚΑΜΕΝΟ κλπ. Αυτά τα κόμματα ΔΕΝ ΚΥΒΈΡΝΗΣΑΝ. Δοκιμάστε τα…….
=Σιχαίνομαι Τους πολιτικούς και τις θρησκείες έφεραν της ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΕΣ ΔΥΣΤΥΧΙΕΣ ΣΤΗΝ ΑΝΘΡΩΠΟΤΗΤΑ.
=Εκλογές: ΠΕΡΙΟΔΟΣ ΤΗΣ ΨΕΥΤΙΕΣ…. Επανίδρυση ψεμάτων, χρεών και υποσχέσεων.
=Αρχίζουν πόλεμοι ψευτιάς για το συμφέρον πολιτικών ΜΜΕ τηλεόραση κλπ. Και πρέπει να προστατεύσουμε τα συμφέροντα μου ( μας )
Όταν λέγω ο αχόρταγος εννοώ ότι μας ΖΗΤΑΝ ΝΑ ΜΑΣ ΞΑΝΑ ΣΩΣΟΥΝ ΟΙ ΑΧΤΙΣΤΟΙ, αυτοί που μας φέρανε σε αυτό το χάλι το κράτος.
Ντροπή να ΣΑΣ ΛΕΝΕ τι να κάνετε τα ξένα "πρότυπα", η τρόικα η ΕΟΚ. ΔΝΤ. Μάαστριχ κλπ. Στους εισαγόμενους ρυμουλκούμενους οικονομολόγους του Ελληνικού κατεστημένου κράτους.
Οι ποιο ξεφτιλιστηκές ανθρώπινες δραστηριότητες και καθαρματικοποιημένες, η απανθρωπιά των πολιτικών και των ψευφτοοικονομολόγων τους, κλεψιές ψευτιές λαμογιές ΠΡΟΔΟΣΙΕΣ κλπ. Προσθέστε τις 2500 αυτοκτονίες.
Κυβερνήσεις ΔΑΝΙΚΩΝ ΚΑΙ ΔΑΝΙΚΩΝ: Γελοίες κυβερνήσεις
ΥΠΟΑΝΑΠΤΥΚΤΟΙ ηγέτες! Ηγέτης ικέτης και επαίτης, γίνεται;;;!
=Οι ποιο ξεφτιλιστηκές ανθρώπινες δραστηριότητες και καθαρματικοποιημένες, η απανθρωπιά των πολιτικών και των ψευφτοοικονομολόγων μας, κλεψιές ψευτιές λαμογιές ΠΡΟΔΟΣΙΕΣ κλπ
ΤΕΛΙΚΟΣ: Εγώ απ' τη ζωή ένα κατάλαβα, κι ας είμαι και τσουμπάνς με τη φλογέρα,
απ' τους ΠΟΛΙΤΙΚΟΥΣ μην περιμένετε, να δείτε στη ζωή σας ΑΣΠΡΗ μέρα.
Από τα παραπάνω εξαιρούνται τα κομματόσκύλα τα λαμόγια κλπ. εξαρτημένη. Γιατί αυτοί είναι η δουλειά τους……
Με εκτίμηση ΤΖΙΝΙΣ Χ. ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ Φιλόσοφος αντικειμενικής διαχρονικής λογικής. http://users.otenet.gr/~tzinis tzinis@otenet.gr
& ΟΛΑ ΤΑ ΘΕΜΑΤΑ ΦΙΛΟΣΟΦΙΑΣ &1-&2-&3 κλπ. http://users.otenet.gr/~tzinis/30-laos.htm
# ΟΛΑ ΤΑ ΘΕΜΑΤΑ φυσικής #1-#2-#3 κλπ. http://users.otenet.gr/~tzinis/FHYSICS-Gr.htm