Πέμπτη 8 Μαΐου 2008

Ο μεγαλύτερος καλλιτέχνης...

Κανείς δεν ενδιαφέρεται να βλέπει ποδόσφαιρο στην Ελλάδα. Αυτό είναι το μόνο συμπέρασμα από το γεγονός πως κανείς δεν διαμαρτύρεται για τις συντονισμένες προσπάθειες εκδίωξής του από τη χώρα. Ας σκεφτούμε τις καλύτερες στιγμές του πρωταθλήματος των τεσσάρων τελευταίων χρόνων και θα δούμε πως έχουμε να κάνουμε με το βίντεο των ενεργειών του Ριβάλντο.

Θέλουμε να φύγει ο παίκτης που προσφέρει θέαμα τέτοιο, που δεν πρόκειται να ξαναδούμε στην Ελλάδα. Μάλλον είχε δίκιο ο Μίκης Θεοδωράκης που μίλησε για προδοσία και ασχήμια. Έπεσε έξω μόνο στο ότι, καθώς φαίνεται, η ασχήμια δεν τελειώνει. Θα κυριαρχήσει, και τον Ρίμπο θα τον βλέπουμε πάλι μόνο σε βίντεο.

Όποιος όμως λατρεύει το ποδόσφαιρο, θέλει να βλέπει Ριβάλντο. Δεν έχει σημασία σε ποιά ομάδα. Ας πάει στον ΠΑΟ, στον ΠΑΟΚ, οπουδήποτε. Αρκεί να παραμείνει στην Ελλάδα ο μεγαλύτερος ξένος καλλιτέχνης που πέρασε ποτέ από την χώρα.

1 σχόλιο :

tha player είπε...

Καλά τα όσα λες φιλε μου αλλα εγώ πιστεύω ότι μερικές φορες πρέπει να προσέξουμε τον εαυτό μας από τον εαυτό του!
Τη θέλω να πω με αυτό ότι ο Ριμπό μπορεί να είναι Ένας από τους Ποδοσφαιρικούς θεούς του Ολύμπου
αλλα παρόλα αυτά πρέπει να προσέξειτην υστεροφημία του (λόγο ηλικίας και μονο)!!!

γιατί περισσότερο κακό του κάνει -που συνεχίζει να πεζή σαν επαγγελματίας- από καλο !!!!

Καλο πάλι θάτανε να προσπαθήσει η Αεκ με νύχια και με δόντια -μιας και εκεί ανήκει αυτή την στιγμή- να τον κράτηση στα γρανάζια τις ομάδας να τον τοποθέτηση σε ένα αξιόλογο πόστο αξιοποιώντας το ήθος του k την καλλιτεχνική του αξια !!!