Δευτέρα 21 Απριλίου 2008

Γιατί όλοι αναγνωρίζουν την ΑΕΚ ως πρωταθλήτρια;

Είναι μοναδικό φαινόμενο για ευρωπαϊκό πρωτάθλημα, να συμφωνούν όλοι όσοι το παρακολούθησαν πως η ομάδα, την οποία η διοργανώτρια αρχή αναγνωρίζει ως δεύτερη, είναι η πρωταθλήτρια. Πραγματικά, σύσσωμος σήμερα ο αθλητικός τύπος παραδέχεται πως πραγματική πρωταθλήτρια της φετινής χρονιάς είναι η ΑΕΚ. Και ερωτάται γιατί; Και άλλες χρονιές έχουν υπάρξει παράπονα για τη διαιτησία υπέρ του Ολυμπιακού, αλλά ποτέ κανείς δεν αμφισβήτησε τον τίτλο. Φέτος όμως;

Ο πρώτος λόγος είναι η καθολική υπεροχή της ΑΕΚ μέσα στο γήπεδο. Πρώτη σε όλες τις στατιστικές κατηγορίες, με την καλύτερη επίθεση και το ωραιότερο ποδόσφαιρο. Όσοι φίλαθλοι του Ολυμπιακού αγαπούν την ομάδα τους και όχι τον πρόεδρό τους συμφωνούν και εκείνοι με αυτές τις διαπιστώσεις, παρότι προσθέτουν πως φέτος ο Ολυμπιακός εντυπωσίασε στην Ευρώπη. Στην Ελλάδα όμως; Όσες δικαστικές αποφάσεις και να βγουν το γεγονός πως έχασε από την Καλαμαριά και άλλες "μικρές" ομάδες δεν αλλάζει. Όπως επίσης πως έφαγε τεσσάρα από τον Ριβάλντο, αυτόν τον τόσο τεράστιο παίκτη, που όσο περισσότερο τον βλέπουμε στην Ελλάδα, αντί να απομυθοποιείται, μυθοποιείται περισσότερο.

Η ΑΕΚ οφείλει στην ιστορία της και όλη την ελληνική φίλαθλη κοινή γνώμη να μην κατέβει στα πλέι οφς, καθώς είναι η αδιαμφισβήτητη πρωταθλήτρια στη συνείδηση όλων των Ελλήνων φιλάθλων εκτός από τους οπαδούς του προέδρου του Ολυμπιακού. Ένα πανό από το ΟΑΚΑ συνοψίζει νομίζουμε την κατάσταση: ΑΕΚ:πρωταθλἠτρια των συνειδήσεων-ΟΣΦΠ: πρωταθλητής του πρωτοΚΟΛΟΥ!

2 σχόλια :

-billys- είπε...

ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΩ ΓΙΑΤΙ ΣΑΣ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΙΖΕΙ.
11 ΧΡΟΝΙΑ ΤΩΡΑ Ο ΔΙΟΡΙΣΜΕΝΟΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΚΟΚΚΑΛΗ ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΗΣ ΕΠΟ ΚΑΝΕΙ ΟΤΙ ΜΠΟΡΕΙ ΓΙΑ ΤΟ ΓΑΥΡΟ.
ΚΑΙ ΣΤΟ ΦΙΝΑΛΕ ΜΟΝΟ ΕΝΑ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΤΟΥ ΞΕΦΥΓΕ ΤΟΥ ΑΝΘΡΩΠΟΥ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΤΑ ΧΡΟΝΙΑ ΔΕΝ ΘΑ ΤΟΝ ΣΚΟΤΩΣΟΥΜΕ ΚΑΙ ΓΙΑ ΑΥΤΟ.
ΕΧΕΙ ΑΚΟΜΑ ΧΡΟΝΟ ΜΠΡΟΣΤΑ ΤΟΥ ΝΑ ΤΟ ΔΙΟΡΘΩΣΕΙ ΑΥΤΟ.

Ανώνυμος είπε...

ETSI PROXEIRA THYMAMAI TO STHMENO MATS STH TOYMPA, TH SFAGH KALAMARIAS-HRAKLH STH THESSALONIKH, TO HMIXRONO POY DIHRKESE MIAMISH WRA STO XARILAOY (=DIAKOPH KAI AFAIRESH BATHMWN), TIS SFAGES EPISHS TOY ATROMHTOY STO PERISTERI, THS LARISAS STO OAKA, TOY BAZELOY STO OAKA, TON PAOK TOY SANTOS POY PHGE STO OAKA ME MEION 3 PAIKTES 'LOGW KARTWN' KAI EXASE ANETA, TA APEIRA MATS ME TIS MIKRES OMADES POY KATEBHKAN GIA TOYRISMO KAI TA PHRE H AEK XWRIS NA IDRWNEI.
DE SAS TA LENE AYTA O KARPETOPOYLOS, O XELAKHS KAI O BERGHS E?