Τρίτη 22 Απριλίου 2008

Όχι κα. Γιαννάκου, προσφέρατε αρκετά στον τόπο!

Δηλώνω εκ των προτέρων πως συμμερίζομαι απόλυτα το πρόβλημα υγείας της κας. Γιαννάκου, μιάς και συγγενικό μου πρόσωπο πάσχει ακριβώς από την ίδια ασθένεια με τα ίδια συμπτώματα. Δεν μπορώ όμως την συμπάθεια για ένα πρόβλημα υγείας να την βλέπω να γίνεται αντικείμενο πολιτικής εκμετάλλευσης.

Η κα. Γιαννάκου έκλεισε την προσφορά της στον τόπο, το Έθνος και την παράταξή της με το δυσώνυμο πλέον βιβλίο της ΣΤ΄ Δημοτικού. Πρώτα πρώτα στον τόπο προσέφερε μία διχαστική ατμόσφαιρα και εξήψε μίση ξεχασμένα. Στὸ Έθνος, παρέδωσε ένα εργαλείο αφελληνισμού και στην παράταξή της τον λόγο για να χάσει τις προηγούμενες εκλογές (θυμίζω πως στις δημοσκοπήσεις η ΝΔ έχανε περισσότερο από το βιβλίο από όσο από τα σκάνδαλα και τις φωτιές).

Ποιος λοιπόν την προωθεί και την προβάλλει σήμερα, ξεχασμένη παντελώς; Ποιος έχει συμφέρον τα ελληνόπουλα να μαθαίνουν "ιστορία" με βάση την αμερικανική εξωτερική πολιτική;

Μία νέα στήριξη του πρωθυπουργού στο πρόσωπο της υπουργού του δυσώνυμου βιβλίου για την Ευρωβουλή θα σημάνει σύμπλευσή του με τις ιδεολογικές της επιλογές, και δίκαια θα του κοστίσει τεράστιες απώλειες τόσο προς το πατριωτικό ΠΑΣΟΚ, το πατριωτικό ΚΚΕ και το ΛΑΟΣ. Όλη η προσπάθειά του να φανεί προασπιστής των εθνικών συμφερόντων με τη στάση του στο Σκοπιανό, θα πεταχτεί στον κάλαθο των αχρήστων.

Δεν υπάρχουν σχόλια :