Πέμπτη 19 Σεπτεμβρίου 2013

Ο κύβος ερρίφθη...

Από σήμερα βρισκόμαστε μπροστά σε μία επανάληψη του Δεκέμβρη του 2008. Με μία όμως μεγάλη διαφορά: ότι τώρα, αν αφεθεί η κατάσταση όπως τότε, δεν θα ξεθυμάνει μετά από καταστροφές και λεηλασίες ενός ή δύο μηνών, αλλά θα οδηγήσει σε εσωτερική σύγκρουση, όπως ακριβώς επιθυμούν οι σιωνιστές.
Ήδη η δικαιοσύνη έχει διαπράξει ένα πρώτο σοβαρό ατόπημα: δεν έχει ακόμη διαταχθεί η σύλληψη του Κουτσούμπα. Θα μου πείτε, μα είμαστε στα πρόθυρα εμφυλίου και εσύ λες να συλληφθεί ο ηγέτης του ΚΚΕ; Τότε δεν θα πάμε
σίγουρα σε πόλεμο;
Η απάντηση είναι απλή: όχι. Η σύλληψή του για παρακίνηση σε πράξεις μίσους, θα φοβίσει όλους τους αντεθνικώς δρώντες, ακροδεξιούς και ακροαριστερούς. Αν όμως συνεχιστεί η παρατήρηση απλώς της έκνομης δράσης της αριστεράς, τότε δεν γλυτώνουμε τον εμφύλιο. Ο Κουτσούμπας, όπως και ο Συριζα, εργάζονται για τα αμερικανικά συμφέροντα και επειδή αυτά εξυπηρετούνται από έναν μακροχρόνιο εμφύλιο στην Ελλάδα, εκεί θα σπρώξουν τα πράγματα. Στόχος των σιωνιστών είναι να μην μπορεί, όχι μόνο στην Ελλάδα αλλά και σε όλες τις χώρες της "αραβικής άνοιξης", να σχηματιστεί κυβέρνηση, ώστε να επιβληθεί η παγκόσμια κυβέρνηση, η οποία θα διορίζει ξένους τοπάρχες.
Για να μην φτάσουμε εκεί, δεν χρειάζονται ευχολόγια, αλλά όλοι πρέπει να αναλάβουν τις ευθύνες τους με πρώτη την δικαιοσύνη και τον στρατό (δεν αναφέρομαι στην κυβέρνηση, καθώς έχει αποδείξει ότι δεν μπορεί να χειριστεί μία τέτοια κρίση).

Δεν υπάρχουν σχόλια :