Παρασκευή 20 Σεπτεμβρίου 2013

Ο χειρότερος υπουργός

Άκρως επικίνδυνος
Μα είναι δυνατόν ο Σαμαράς να κρατάει ακόμα στην θέση του τον Δένδια; Το ρεζίλι της ΝΔ; Το πουλημένο τομάρι που σπρώχνει στην σύγκρουση; Γιατί τι άλλο κάνει η απόφασή του να αφαιρέσει την αστυνομική φρουρά από τους βουλευτές της Χ.Α.; (εδώ)
Τι συμβόλαια έχει με την πρεσβεία; Τι του έχουν τάξει για μετά; Αλλά και ο Σαμαράς; Τι περιμένει; Να ξεκινήσει το μπάχαλο; Μετά Αντωνάκη ποιος θα το μαζέψει; Ο Δένδιας;
Είναι δυνατόν στην σημερινή κατάσταση
να αποσύρεις τους αστυνομικούς από αυτήν την θέση; Αντίθετα, θα έπρεπε να αυξηθεί η αστυνομική συνοδεία των βουλευτών της Χ.Α. καθώς το κράτος πρέπει να είναι διαρκώς παρόν στο σημεία πιθανής σύγκρουσης. Και ό,τι σχέσεις και αν έχουν οι βουλευτές του Λαϊκού Συνδέσμου με τους αστυνομικούς τους, κάθε αστυνομικός είναι δημόσιος υπάλληλος και υποχρεωμένος να προασπιστεί την νομιμότητα. Αλλιώς καθε βουλευτής της Χ.Α. θα έχει φρουρά από μέλη του κόμματος και σε κάθε επίθεση θα ξεσπά πόλεμος. Αυτό προφανώς θέλει ο πουλημένος Δένδιας, το ρεντίκολο της ΝΔ. Με διαφορά η μόνη περίπτωση που αμαυρώνει την συνολική αξιοπρεπή εικόνα της κυβέρνησης απέναντι στο ζήτημα.




Δεν υπάρχουν σχόλια :