Σάββατο 21 Σεπτεμβρίου 2013

Τα τσοντοκάναλα ρίχνουν λάδι στην φωτιά

Σε όλα τα κανάλια με αιχμή του δόρατος βέβαια τον Χατζηνίκο και το Μέγκα γίνεται εδώ και δύο μέρες κήρυγμα εμφυλίου. Δακρύβρεχτες αναλύσεις για τους "στυγνούς" εγκληματίες της Χ.Α., εξαγιασμός και περίπου προβολή ως αυτονόητης της αριστερής τρομοκρατίας και μία συνεχής προσπάθεια να προβληθεί ότι η αστυνομία δεν έκανε καλά την δουλειά της. Στόχος προφανής να στραφεί ο κόσμος που ακόμη επηρεάζεται από την αριστερή ρητορεία όχι μόνο εναντίον της Χ.Α. αλλά και εναντίον του "κακού, εθνικιστικού, φιλελεύθερου,
ακροδεξιού, φαυλεπίφαυλου, αντιδημοκρατικού και σαδομαζοχιστικού" κράτους, του οποίου η άλωση και οριστική εξαφάνιση αποτελεί βασικό στόχο του σιωνισμού, για τον οποίον δουλεύουν όλες αυτές οι δημοσιογραφικές πουτάνες.
Όταν όμως ορισμένοι από τους λιγότερο φοβισμένους της ΝΔ τους λένε για τα εγκλήματα της αριστεράς (σταλινισμός, τρομοκρατίας, Μαρφίν, ανοικτή αμφισβήτηση του Συντάγματος από το ΚΚΕ και την νομιμότητας της κυβέρνησης από το ΣΥΡΙΖΑ) τότε αμέσως σπεύδουν να πουν ότι δεν είναι το ίδιο. Λίγοι όμως από τους Νεοδημοκράτες συνεχίζουν ότι δεν είναι το ίδιο, καθώς τα εγκλήματα τις αριστεράς είναι πολύ βαρύτερα και εξόχως πολιτικά και καμία σύγκριση δεν μπορεί να γίνει με μία μόνο δολοφονία από την άλλη πλευρά. Κάθε ανθρώπινη ζωή είναι ιερή, αλλά δεν μπορεί να εξισώνονται ανόμοια πράγματα. Βεβαίως, ο εμφύλιος που επιδιώκουν είναι ένας απόλυτος παραλογισμός και αν δεν επικρατήσει το παράλογο δεν θα οδηγηθούμε σε αυτόν.

3 σχόλια :

Μαριλενα είπε...

τι θελουν να κρυψουν;;;;;;;
δεν καταλαβαινουν οτι ετσι η ΧΑ θα ανεβει;
ή μηπως αυτος ειναι ο σκοπος;;;;;;

cummulus είπε...

Ἡ Κοινωνία φοβᾶται τήν Ἀριστερά φίλε μου, καί κάνει ὅτι δέν τήν βλέπει. Ὅμως τό "φασίστας" θά συνεχίσει ν΄ἀκούγεται ὅλο καί πιό συχνά, ὅλο καί μέ περισσότερο μῖσος. Τότε ἡ Κοινωνία θά καταλάβει ἀλλά θά εἶναι ἀργά.

Ανώνυμος είπε...

Ποτέ δεν είναι αργά!
Άν και πιστεύω πως πολύ σύντομα η Χ.Α. θα επανέλθει με ανεβασμένα ποσοστά (μάλλον και με άλλο όνομα) γιατί ο κόσμος πλέον δεν τρώει το παραμύθι τους.
Δυο πράγματα ζητά ο κόσμος:
1) Τιμωρία στους πολιτικούς του σάπιου συστήματος, τους δημοσιογράφους-παπαγάλους-συκοφάντες, τους μεγαλοεργολάβους που έχουν ριμάξει το κράτος.
2) Ανάπτυξη και εργασία για όλους τους ΕΛΛΗΝΕΣ.
Αυτά μόνο η Χ.Α. μπορεί να τα πετύχει.